Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Τα κελαηδήσματα της κας Παπαχρήστου

Αναρτούμε μήνυμα που λάβαμε σχετικά με τις δημόσιες ηλεκτρονικές δραστηριότητες της κα Παπαχρήστου.

"Προβληματίστηκα πολύ για το εάν η κ. Παπαχρήστου θα έπρεπε να εκτεθεί στην αχρονικότητα του Ίντερνετ. Είναι πολύ νέα, και πιθανώς η συγκρότησή της να μην αντέχει την επίκριση που αυτή η διαρκής έκθεση συνεπάγεται. 

Όμως, παραμένει ακόμη,  αυτή τη στιγμή, (δες τα 2 τελευταία συνημμένα από το Screen Hunter με ημερομηνία 15.41 και 15.42. Τα προηγούμενα Screen Hunter είναι για την ιστορία),  πιστή οπαδός και φίλη, ανθρώπων που χτυπούν γυναίκες, ζητούν να πεταχθούν στη θάλασσα ορφανά και στήνουν κουζίνες μόνο για μια ράτσα παιδιών. Κανένα από τα τρία, δεν χρειάζεται να είσαι ενήλικος, και μάλιστα 24 ετών  για να κατανοήσεις ότι είναι έγκλημα. 

Για το λόγο αυτό, επιπλέον από τις φωτογραφίες που πλέον δεν υπάρχουν στην αρχική πηγή (αλλά κάποιοι ακροδεξιοί απερίσκεπτα αναδημοσιεύουν),πρόσθεσα και μια φωτογραφία από τη στιγμή που ο φίλος της κ. Παπαχρήστου, υπόδικος για συνέργεια σε δολοφονική επίθεση "κ." Κασιδιάρης, χτυπάει τη μεσήλικα και (σύμφωνα με τα δικά της λόγια) καρδιοπαθή κ. Λιάνα Κανέλλη. Η κ. Παπαχρήστου, την  ιστορία του ναζισμού μπορεί να μην την ξέρει, αλλά τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και τη βία του κάθε Κασιδιάρη κατά γυναικών, αποκλείεται να μην τα γνωρίζει. 

Στην τελική τελική ανάλυση, οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί αγώνες, δεν θεμελιώθηκαν με διακρίσεις σε αυτούς που πρέπει να τρώνε και σε αυτούς που πρέπει να πεθαίνουν από πείνα. 

Για το λόγο αυτό, παραδίδω τις φωτογραφίες της στην κρίση σας, ώστε να πάψουμε κάποτε, ίσως, να θεωρούμε τα πάντα νεανικές απερισκεψίες στη χώρα της ατιμωρησίας. 

Δημοσιεύστε τα ελεύθερα


4 σχόλια:

  1. Όλα αυτά και ο Χάρρυ Κλυν (Τριανταφυλλίδης) παίρνοντας μόνο την ρατσιστική ατάκα, μίλησε για για «υποκριτικές μαλακίες» για τις αντιδράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ωραιο ειναι οτι η Παπαχρηστου αγωνιστηκε εναντι αδρας αμοιβης για την τουρκικη Φενερμπαχτσε. Η πεμπτουσια του φασισμου:οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αντιδράσεις πράγματι είχαν μεγάλη δόση υποκρισίας, αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι πληθαίνουν οι φασίστικές φωνές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναφερόμουν κυρίως αν ήταν ή δεν ήταν ρατσιστική η ατάκα της. Τα "συμφραζόμενα" στο twitter της δείχνουν πολλά χειρότερα. Τώρα και στο κλέψιμο και στην απατεωνιά μπορεί ο καθένας να πει μα δεν είμαστε όλοι κλέφτες; Δεν έχουμε κάνει κάτι παράνομο όλοι; Άρα είμαστε υποκριτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή