Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Πλάκα μας κάνουν...

Αναρτούμε ηλεκτρονικό μήνυμα που λάβαμε από φιλόδοξο και νεαρό στέλεχος του πασοκικού μηχανισμού του ΤΕΕ. Οι τύποι δεν έχουν το θεό τους, ή μας κάνουν χοντρή πλάκα. Ίσως θα έπρεπε να πάμε εκεί εκατοντάδες μηχανικοί και να τους κουνάμε τα χαρτιά απόλυσης, τους "κουρεμένους μισθούς", τα χαράτσια της ΔΕΗ, τις "εισφορές αλληλεγγύης", τα ειδοποιητήρια του ΤΣΜΕΔΕ και τα εισιτήρια για εξωτερικό. Ουστ...

ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/6 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.00μμ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CARAVEL).

Η προσκληση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ απευθύνεται σε κάθε επιστήμονα που ζει και εργάζεται στην πρωτεύουσα. Στην εκδήλωση θα υπάρξουν ερωτήσεις και συζήτηση του Ε.Βενιζέλου με τους παρευρισκόμενους συναδέλφους.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.
Σας περιμένουμε όλους την ερχόμενη Τρίτη στο Caravel, στην ιδιαίτερης σημασίας αυτή εκδήλωση, τόσο για το μήνυμα που θα περάσει όσο και για την ουσία της συζήτησης και των θέσεων που θα αναλυθούν.

Τομεακή Τεχνικών Επιστημόνων ΠΑΣΟΚ

Τηλ 210 3665371

Αγαπητοί φίλοι,

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλος μας καλεί όλους την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.00μμ στο ξενοδοχείο CARAVEL σε μια ομιλία - συνάντηση με τους επιστήμονες που ζουν και εργάζονται σε όλη την Αττική.

Σε μια ομιλία μακρυά από λαικισμούς και υποσχέσεις, ο Ε.Βενιζέλος π
αρουσιάζει πώς με άξονες την ανάπτυξη, την επιστήμη, την έρευνα, την τεχνολογία και τη στροφή στο οικονομικό και αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας κοιτάμε μπροστά και ανοίγουμε το δρόμο για την ανάκαμψη και για να αποδώσουν καρπούς οι μεγάλες θυσίες όλων μας.

Οι Μηχανικοί , οι Επιστήμονες, οι Τεχνικοί της Αθήνας δίνουμε ραντεβού όλοι στο Caravel την ερχόμενη Παρασκεύη στις 7.00 για να περάσουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα, με ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ και με άξονα το έμψυχο επιστημονικό και τεχνικό δυναμικό της μπορεί και θα τα καταφερει!

Προωθήστε το μήνυμα και ενημερώστε τους συναδέλφους - όχι μόνο τους φίλους του ΠΑΣΟΚ αλλά κάθε συνάδελφο που είναι ανοιχτός να ακούσει την αλήθεια για τη χώρα, τις προοπτικές και το αύριο. Να συναντηθούμε όλοι εκεί!
Τομεακή Τεχνικών Επιστημόνων ΠΑΣΟΚ

1 σχόλιο:

  1. Να μην ξεχάσει να φέρει και τον Παπακωνσταντίνου με τον Σηφουνάκη στην εκδήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή