Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Ο καζαμίας των μηχανικών για το 2021



ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Ολοκληρώνεται το Εξοικονομώ-Αυτονομώ. Πρωταθλήτρια περιφέρεια αναδεικνύεται η Νότια Μακεδονία με χρόνο εξάντλησης των πόρων σε μόλις 4′ και 8” . “Περήφανος” δηλώνει ο Χατζηδάκης και ζητά από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή να εντάξει το “εξοικονομώ” στα Ολυμπιακά αθλήματα.

ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΣ
Φτάνουν τα πρώτα εμβόλια. Πρώτα θα εμβολιαστούν τα παιδιά που λοιμώχθησαν. Οι φόβοι για παρενέργειες δεν επιβεβαιώνονται καθώς μόλις το 1% εμφανίζει ήπια συμπτώματα σκοιλ ελικικού, τα οποία εξαφανίζονται μετά από σεμινάριο τηλεκατάρτισης.

ΜΑΡΤΙΟΣ
Βραβείο αριστείας απονέμεται από την Κεραμέως στον ιδιοκτήτη της “superfast clickers” consultants & engineering καθώς πέτυχε το ρεκόρ εντάξεων στο “εξοικονομώ” με 782 αιτήσεις σε 1 λεπτό. Η “crazy clickers” καταγγέλλει για παράνομο λογισμικό διεκδικώντας το βραβείο με 687 αιτήσεις ανα λεπτό. Και οι δυο έχουν από 1 υπάλληλο. Ο Στασινός αρνείται να παρευρεθεί στη βράβευση καθώς είναι απόφοιτοι κολεγίων, αλλά τους εγγράφει το ΤΕΕ.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Νεο σποτ του ΕΟΤ με το γνωστό πελεκάνο σε ρόλο Σπύρου Παπαδόπουλου :“Και μην ξεχνάτε και αυτό το Πάσχα μένουμε σπίτι, για χαρούν τις παραλίες μας και τις ακτές οι τουρίστες το καλοκαίρι.” Ο πελεκάνος αρνείται να έρθει πρόωρα στη χώρα για το σποτ.

ΜΑΙΟΣ
Ο Άδωνις στήνει τείχος από ανεμογεννήτριες στα νησιά για να μην μπορέσει να έρθει ο πελεκάνος ποτέ. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σκέφτεται να μη μείνει μέσα παρά το γεγονός πως ο ιός κυκλοφορεί ακόμα έξω.

ΙΟΥΝΙΟΣ
Τελικά ο ιός λιώνει από τη ζέστη. Πανηγύρια και χάρες. Καλώς τα τουριστάκια τα ζουμπουρλούδικα. Τελικά όμως βρέχει και δεν έρχονται. Πρωτοποριακό αποχετευτικό σύστημα αποτρέπει την πλημμύρα στην Ακρόπολη.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Μπορεί να να μην λιώνει δηλώνουν οι “ειδικοί”. Μην το παραξηλώνετε. Το πρόβλημα του κινδύνου ηλίασης λύνει η κυβέρνηση, τοποθετώντας τέντες περιμετρικά του Παρθενώνα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Σίγουρα δεν λιώνει. Lock down στη Χαλκιδική. Εγκαινιάζεται νέα γραμμή για το μετρό της Θεσσαλονίκης, η οποία θα καταλήγει στο Λευκό Πύργο. Η λύση της απόσπασής του είναι μονόδρομος.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Αλέξης δηλώνει πως όταν γίνει κυβέρνηση θα σκίσει τον ιό με ένα άρθρο σε ένα νόμο, για αυτό δε θα χρειαστεί να έρθει σε ρήξη με τους θεσμούς δαπανώντας χρήματα για την υγεία.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Ένα χρόνο μετά τη φυγή του ο Παππάς εντοπίζεται σε αυθαίρετη γιάφκα. Διαφεύγει ξανά. Η αστυνομία δεν μπόρεσε να τον συλλάβει γιατί δεν είχαν ανέβει τα σχέδια του αυθαίρετου από το μηχανικό στο σύστημα αυθαιρέτων μέχρι τις 8/2/21.

ΝΟΕΒΡΙΟΣ
Παραχώρηση του Λευκού Πύργου για 50 χρόνια. Επανατοποθετείται στον περιβάλλοντα χώρο του Μακεδονία Παλάς.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Νεο κύμα του μεταλλαγμένου covid19, σε απόγνωση όλοι οι ηγέτες, εμπιστεύονται την τύχη του πλανήτη στον πιο πετυχημένο ηγέτη του κόσμου Μωυσή της Ελλάδος (γνωστός ως Κούλης). Εκφράζονται φόβοι πως οι Μάγιας τελικά ισχυρίζονταν πως το τέλος του κόσμου ειναι 21/12/21 και οχι 12/12/12 όπως αρχικά πιστευαμε.
Νικήτρια του GNTM η υπέρκομψη Μαρεβα.

ΚΑΛΟ 2022 γιατί το 2021 με αυτούς που μπλέξαμε δεν το βλέπουμε.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΤΟ 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου