Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

7/12/2018 Παράσταση στο ΣτΕ για το Ελληνικό

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΣΩΝ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΣΤΕ

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΣΟΑ)
ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ (ΣΜΠΕ)
ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ


Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι 

Στις 7 Δεκεμβρίου εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου και Πεσμαζόγλου) η προσφυγή 518 πολιτών και 7 φορέων που προσφύγαμε κατά του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για το Ελληνικό. Πρόκειται για μια σημαντική διαδικασία, πολύ περισσότερο που το θέμα του Ελληνικού δεν έχει κλείσει και συνεχώς τροφοδοτείται από θετικές παρεμβάσεις υπέρ των απόψεών μας ενώ υπάρχουν για την κυβέρνηση, την αντιπολίτευση και τον «επενδυτή» δυσεπίλυτα θέματα και σοβαρές εκκρεμότητες. 

Η μαζική παρουσία ενώπιον του δικαστηρίου θα στείλει δημόσια ένα μήνυμα ότι ο αγώνας συνεχίζεται. Η παρουσία μας χρειάζεται να γίνει αισθητή με δύο τρόπους : α. εντός της αίθουσας του δικαστηρίου β. έξω από το ΣτΕ με πανώ και ενημερωτικό φυλλάδιο για τους διερχόμενους. Σε συνεργασία με όλους /ες θα οργανώσουμε τη συμμετοχή καθενός ανάλογα με την προσωπική διαθεσιμότητα. Σας παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητά σας και να μας δηλώσετε την αδυναμία να παραστείτε σε περίπτωση σοβαρού κωλύματος. Φυσικά κατανοούμε ότι οι υπογράφοντες εκτός Αθηνών - κυρίως από τον χώρο των αρχαιολόγων - δεν θα έχουν δυνατότητα παρουσίας. 

Θα σας κρατάμε ενήμερους. Μπορείτε ήδη να δηλώνετε τη συμμετοχή σας (για τη μια ή την άλλη παρουσία σας) στις διευθύνσεις της οργανωτικής ομάδας που υπογράφει το κείμενο και έχει την ευθύνη, σε συνεργασία και με αρκετούς άλλους, για την επιτυχία της παράστασης στο ΣτΕ. 

Γεωργιάδης Φαίδων, 6947708343, geoph@otenet.gr, 

Γκότσης Στάθης, 6972009614, stgkotsis@gmail.com, 

Κορτζίδης Χρήστος, 6937131389 , cristos.kortzidis@gmail.com 

Πορτάλιου Ελένη, 2107512560, portel@central.ntua.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου