Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Καληνύχτα και καλή τύχη...

Οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις - Συσπειρώσεις - Κινήσεις Β΄ βάθμιας εκπαίδευσης καταγγέλλουν τις παρατάξεις ΔΑΚΕ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΣΥΡΙΖΑ) και ΠΑΣΚΕ για το πραξικόπημα το οποίο στήθηκε στη ΓΣ προέδρων των ΕΛΜΕ στις 15/05/2013.

Ενώ ο κλάδος των καθηγητών ψήφισε με εκπληκτικά ποσοστά την απεργία για την Παρασκευή 17 Μάη, οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ που προέρχονται από τις παρατάξεις ΠΑΣΚΕ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΔΑΚΕ, ενώ δεν είχαν κανένα δικαίωμα σύμφωνα με το καταστατικό της ΟΛΜΕ να αναιρέσουν την απόφαση των Γενικών Συνελεύσεων, φρόντισαν να θάψουν την απεργία και τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο την υπεράσπιση της δημόσιας παιδείας, την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, αλλά και τον οριστικό ενταφιασμό της συνδικαλιστικής προδοσίας.

Οι εφιάλτες πρέπει να τιμωρηθούν

Αθήνα, 15/05/2013
και για να ευθυμήσουμε λιγάκι, αναρτούμε μύνημα που λάβαμε από συνάδελφο:

"Εκτός από την ΕΡΤ τα φροντιστήρια κ.λ.π. , τα θέματα θα ανακοινωθούν και από: Υπουργείο εθνικής άμυνας και Υπουργείο προστασίας του Πολίτη. Τις λύσεις των θεμάτων θα κληθούν να δώσουν οι Δένδιας και Παναγιωτόπουλος, ενώ για τα δύσκολα θέματα θα επιστρατευθεί και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδόκογλου, αφού πρώτα ντοπαριστεί με διάφορες ουσίες, μια που δε φημίζεται για τη νηφάλιότητα του και για τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης του. Special guest star ο Άδωνης Γεωργιαδης για την επίλυση των θεμάτων των στρατιωτικών σχολών και τέλος για σκληρή επιτήρηση ο Μάκης Βορίδης ο οποίος θα ανασύρει από το μπαούλο το τσεκούρι της νιότης του και όποιον αντιγράφει ..........!!!!!! καταλαβαίνουμε όλοι τι τον περιμένει. Τέλος για εκφώνηση "άλυτων" θεμάτων θα κληθεί για αρωγή η κυρία Ρεπούση, η οποία μετά την εκφώνηση, χαμογελώντας θα τονίσει ότι τα θέματα ήταν τόσο δύσκολα , που όλοι θα αποτύχουν, χε χε οπότε καιρός να συνοστιζόμαστε σε κανένα λιμάνι σε κανένα σταθμό. για μετανάστες!!!!! Α ρε ξύλο που χρειάζεται!!!!!!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου