Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση της ΠΟΕ - ΟΤΑ, Ραντεβού στους δρόμους και τις πλατείες

Αναρτούμε ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ ΟΤΑ ενδεικτικής του κλίματος που διαμορφώνεται ακόμα και σε τμήματα της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας του φιλο-κυβερνητικού χώρου. Φυσικά μην περιμένετε κάτι ανάλογο με την ΠΑΣΚ ΕΜΔΥΔΑΣ, είναι άλλες οι προτεραιότητες της. Ραντεβού απόψε στις πλατείες όλης της χώρας.
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι επόμενες μέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς η κυβέρνηση με την ψήφιση του νέου μνημονίου, θα οδηγήσει τη χώρα και τους εργαζόμενους σε σκληρή λιτότητα, σε εκτίναξη της ανεργίας,σε μαζικές ιδιωτικοποιήσεις Δημοσίων οργανισμών, υπηρεσιών και επιχειρήσεων, σε συρρίκνωση Δημοσίων υπηρεσιών και σε μαζικές απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο και τους Ο.Τ.Α.
Το νέο μνημόνιο προβλέπει την εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας και την κατάλυση κάθε έννοιας εθνικής κυριαρχίας, μιας και όλες οι αποφάσεις για την άσκηση οποιασδήποτε πολιτικής εκχωρούνται πλέον στην τρόικα, εκπρόσωποι της οποίας θα εγκατασταθούν ως επίτροποι σε κάθε Υπουργείο.
Η εμμονή σ’ αυτή την πολιτική οδηγεί τη χώρα μας στο γκρεμό και τους εργαζόμενους στην ανασφάλεια και την επαιτεία.
Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Αυτή η πολιτική της κυβέρνησης πρέπει να ανατραπεί από το γενικό ξεσηκωμό του λαού μας. Οι εργαζόμενοι πρέπει να βάλουν τη δικιά τους σφραγίδα για να οδηγηθούν οι εξελίξεις σε λύσεις υπέρ του λαού και κατά του μεγάλου κεφαλαίου και των πολιτικών τους εκπροσώπων που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση.

Οι εργαζόμενοι και ο λαός μας ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ και ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ αυτοί την κρίση.

Το μέλλον του λαού μας δεν είναι να εργάζεται σκληρά και φτηνά για να αποπληρώνονται οι διεθνείς τοκογλύφοι-δανειστές και να θησαυρίζουν αυτοί που πραγματικά ευθύνονται για την κρίση.
Αυτές τις μέρες κάτι καινούργιο γεννιέται στο Σύνταγμα και τις πλατείες των μικρών και των μεγάλων πόλεων. Ο λαός μπαίνει στο προσκήνιο και οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα πρέπει να βρίσκονται εκεί για να δώσουν το δικό τους μήνυμα.
Για τη σημερινή κατάσταση δεν έχουν όλοι τις ίδιες ευθύνες. Οι εργαζόμενοι πάλεψαν όλη την προηγούμενη περίοδο, κάτω από δύσκολες συνθήκες, αμφισβήτησης και ηττοπάθειας πολλές φορές,για να αποδοκιμάσουν τα μέτρα της κυβέρνησης και για να κρατήσουν αναμμένη τη φλόγα της ανατροπής τους.
Η μαζική κινητοποίηση του λαού δεν προήλθε από ένα μήνυμα στο face book ή από ένα τυχαίο γεγονός. Αν δεν είχαν προηγηθεί οι μαζικές απεργίες και οι διαδηλώσεις, αν δεν υπήρχαν στο ενεργητικό μας οι μεγάλες απεργίες της 5ης Μαΐου 2010, της 15ης Δεκεμβρίου 2010 και 23 Φεβρουαρίου 2011, το οποιαδήποτε κάλεσμα στο διαδίκτυο δεν θα είχε αποδέκτες.
Το βασικό μήνυμα λοιπόν είναι ότι όλοι οι αγώνες έχουν νόημα και προσθέτουν το δικό τους λιθαράκι στην κοινωνική συσπείρωση για ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής.
Τώρα όμως είναι η κρίσιμη στιγμή. Το στοίχημα για το εργατικό και λαϊκό κίνημα πρέπει να είναι:

Ή ΤΑ ΜΕΤΡΑ Ή ΕΜΕΙΣ !!!

Σ’ αυτή την κατεύθυνση η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους συλλόγους και τους εργαζόμενους να δώσουν τις επόμενες μέρες τη «ΜΗΤΕΡΑ» ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ.

1.Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις σε γενική πολιτική απεργία και σε μαζικό-διαρκές αποκλεισμό της Βουλής με στόχο την αποτροπή των διαδικασιών ψήφισης του νέου μνημονίου της καταστροφής.
2. Όταν κατατεθεί το νέο μνημόνιο στη Βουλή, με ευθύνη των συλλόγων και σε συνεργασία με όλους τους άλλους φορείς γίνονται τα δημαρχιακά κτίρια των πρωτευουσών των Νομών, κέντρα τοπικού συντονισμού, συζητήσεων και οργάνωσης πολύμορφων πρωτοβουλιών με στόχο την ενεργοποίηση του λαού και τη συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις. Στην Αττική τα δημαρχιακά κτίρια που θα καταληφθούν είναι: Περιστερίου, Νέας Ιωνίας, Ζωγράφου, Αγίου Δημητρίου και Πειραιά.
3.Τις ίδιες μέρες καταλαμβάνονται οι Χ.Υ.Τ.Α. στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη και όπου αλλού είναι δυνατόν με στόχο την παράλυση κάθε δραστηριότητας και
4.Συμμετέχουμε σε άλλες πρωτοβουλίες κατάληψης Δημοσίων κτιρίων και πρωτοβουλιών, όπως δεν πληρώνω διόδια, εισιτήρια στα Μ.Μ.Μ. και τον αποκλεισμό των Ταμείων των Νοσοκομείων.
5.Προετοιμάζουμε σε ημέρα που θα ορισθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας και των άλλων μεγάλων πόλεων.

Τέλος, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους του συλλόγους να οργανώσουν τη συζήτηση και ενημέρωση των εργαζομένων, την προετοιμασία και το συντονισμό με άλλους φορείς και συνδικάτα και την οργανωμένη τους παρουσία στις λαϊκές κινητοποιήσεις που γίνονται καθημερινά στις πλατείες.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.O.Ε. – O.Τ.Α.

O Πρόεδρος O Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

4 σχόλια:

 1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΠΟΕ ΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ...ΑΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ... ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΕΙ ΤΗ ΝΗΣΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ, ΤΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ! ΚΡΥΦΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ ΣΦΑΓΗ! ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ,ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΣΕΠ (ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... "ΚΟΠΡΙΤΕΣ" ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ), ΒΙΩΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ...ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ! ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ...ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ , ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Η ΠΟΕ ΟΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ (!) ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΑΝ (ΒΛΕΠΕ:ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ -ΠΑΓΚΑΛΟΣ)ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΔΗΜ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ,ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ -ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ- ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΩ ΠΩΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΔΑΧ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΩΣ "ΚΟΠΡΙΤΗΣ" ΚΑΙ Η ΠΟΕ ΟΤΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΊΔΙΑ...ΕΛΕΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ήταν και παραμένει γραφειοκρατία και ακόμα χειρότερα κολλητοί των δημάρχων η ποε οτα και δεν έχουμε καμία αμφιβολία για αυτά που λέτε. Αν θέλετε κιόλας γράψτε τα πιο συγκεκριμένα και θα τα αναρτήσουμε αυτόνομα.
  Το νόημα της ανάρτησης είχε να κάνει με το γεγονός ότι ακόμα και τμήματα της ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ αναγκάζονται όσον αφορά το μεσοπρόθεσμο να βγουν αγωνιστικά. Φυσικά και αυτό δεν τους αθωώνει για το παρελθόν τους και τα υπόλοιπα.
  Επιπλέον κάνει ακόμα πιο ηχηρή την απλόχερη συναίνεση που δίνουν οι "δικοί μας" πράσινοι συνδικαλιστές σε ΤΕΕ-ΕΜΔΥΔΑΣ κλπ. Συναίνεση που είναι αγορασμένη πολύ ακριβά βέβαια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΠΟΕ ΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ...ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ.ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ 432/2010 ΤΟΥ ΝΣΚ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΣ (ΑΡ. ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΥΠΕΣ: 72254/10/11-2-2011) ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΜΕ ΣΧΕΣΗ Ι.Δ.Α.Χ. ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ.
  ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΙΔΑΧ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΕ ΜΕ Β ΒΑΘΜΟ! ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ! ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΟΕ ΟΤΑ ΕΣΠΕΥΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ,ΜΕ ΤΟ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 310/14-3-2011 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ (!) ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΑΧ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΕ ΟΤΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΤΟΣΟ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ -ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ- ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΧΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟ, ΚΟΥΜΠΑΡΟ, ΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΛΠ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όπως τα περιγράφετε είναι προφανής η συναλλαγή των κολλητών κομματικών και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι οι δικομματικοί συνδικαλιστές θα προστρέξουν να καλύψουν τους δικούς τους. Αναδείξτε το ζήτημα σε ΕΜΔΥΔΑΣ, ΤΕΕ κλπ. Αν θέλετε επικοινωνήστε μαζί μας στα mail που υπάρχουν στην επικοινωνία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή