Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Αποκαλύφθηκαν τα σχέδια της Περιφέρειας για το Πεδίο του Άρεως



Το έργο : Κλειστός συναυλιακός χώρος, χωρητικότητας 2.500 ατόμων, σε υπαίθρια έκταση 2.000 τ.μ. που πριν αποτελούσε χώρο πρασίνου. Σχεδιάζεται να καλυφθεί από τέντα που θα τοποθετηθεί πάνω σε μεταλλικό σκελετό ύψους 14 μ. (ψηλότερα και από 4όροφη πολυκατοικία!)

.===========================
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Απόφαση υπ’ αριθ. 53/2019 ΑΔΑ: ΨΙ707Λ7-ΞΝΩ
Στην Αθήνα, σήμερα στις 22-01-2019
. . . . .
η Οικονομική Επιτροπή κατά πλειοψηφία αποφασίζει ότι συναινεί στο αίτημα της μισθώτριας εταιρείας με την επωνυμία «ΜΑΡΟΣΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.», για την τοποθέτηση τέντας από πανί, επιφανείας 2.000 τ.μ. περίπου, πάνω σε μεταλλικό σκελετό, ύψους στέγης περίπου 14 μέτρων, στο περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου «Άλσος».
===========================

Δείτε την κατάπτυστη απόφαση: http://www.epimenoumepedioareos.gr/wp-content/uploads/2019/04

Σε αυτό λοιπόν σκόπευε η Περιφέρεια και έδινε σιγά-σιγά εγκρίσεις για το ένα μετά το άλλο, ώσπου να ολοκληρωθεί το περιβαλλοντικό έγκλημα στο Πάρκο μας και στη θέση του πρασίνου, σε ζωτικό δημόσιο χώρο, να εγκατασταθεί ένα κέντρο απίστευτης οπτικής και ηχητικής και πολεοδομικής όχλησης, εντελώς ασύμβατο για μια πυκνοκατοικημένη αστική περιοχή κατοικίας.

Η Περιφερειάρχης Δούρου, ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Καραμάνος και η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Κυπριανίδου, το YES MAN/WOMAN τρίο, ενέκρινε χωρίς ενδοιασμούς όλα τα αιτήματα του επιχειρηματία, αποκρύβοντας από τους κατοίκους το τελικό σχέδιο, το οποίο προσπαθούν να ολοκληρώσουν πριν από τις επερχόμενες εκλογές.

Όποιος ισχυρίζεται ότι ενδιαφέρεται για το Πεδίο του Άρεως, πρέπει να τοποθετηθεί ανοιχτά ενάντια στα σχέδια υπόβάθμισης του τεράστιου πνεύμονα πρασίνου της πόλης μας. Σε άλλη περίπτωση θα είναι υπόλογος απέναντι στούς φίλους του Πεδίου του Αρεως, στους κατοίκους της περιοχής και την γενιά που έρχεται. Το συμβόλαιο του επιχειρηματία είναι για 25χρόνια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου