Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Έρχονται τα ειδοποιητήρια για εφάπαξ και επικουρικό

Όχι νομίζαμε ότι θα γλιτώναμε με τις μέχρι τώρα εισφορές...Το Σεπτέμβρη έρχονται μαζεμένα ειδοποιητήρια για εισφορές εφάπαξ και επικουρικό (11%) για 8 μήνες. Μην ξεχνάμε επίσης ότι Έσκασε και η Β δόση από τα αναδρομικά του 2012.Νέα οικονομική επιβάρυνση έρχεται τον Σεπτέμβριο για τουλάχιστον 300.000 αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς θα κληθούν να πληρώσουν αναδρομικά από την αρχή του έτους και σε τέσσερις ισόποσες δόσεις τις ασφαλιστικές τους εισφορές για επικούριση (7%) και εφάπαξ (4%).

Συγκεκριμένα, η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, να ζητήσει την εξόφληση των επιπλέον εισφορών για το οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου σε τέσσερις δόσεις, ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο.
Έγκυρες πηγές αναφέρουν στην «R» ότι η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης είναι έτοιμη έπειτα από οκτώ μήνες λειτουργίας να προσθέσει στα ειδοποιητήρια Σεπτεμβρίου μαζί με τις εισφορές για την κύρια ασφάλιση, και τις εισφορές για επικούριση και εφάπαξ (σε όσους ασφαλισμένους έχουν).

2 σχόλια:

  1. για το πουτσο ολα σε αυτη τη χωρα.ποτε θα γινει προαιρετικη η ασφαλιση στον εφκα για τους ανεργους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάντε υπομονή και θα αποκαταστήσει η Αχτσιόγλου όλες τις αδικίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή