Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

Οι λογοτεχνικές ευαισθησίες των Χρυσαυγιτών

Αναρτούμε μήνυμα που λάβαμε από συνάδελφο, μέλος της συσπείρωσης.
 Τα παρακάτω κείμενα αποτελούν αποσπάσματα από το βιβλίο του βουλευτή πλέον της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Ο ίδιος ο Μιχαλιολάκος χαρακτηρίζει αυτό το βιβλίο ένα λογοτεχνικό αριστούργημα.

Εφιστώ την προσοχή σας!!

Πρόκειται για ένα ανατριχιαστικό, γλαφυρό παραλήρημα, αποκύημα της πιο Αιμοσταγούς, Αιμοβόρικης, Μισάνθρωπης, και εν τέλει Νοσηρής και Παράφρονης φαντασίας, ενός Τερατουργήματος που θα έκανε ακόμα και τον μακελάρη του θανάτου Μπρέιβικ, να ανατριχιάζει από ηδονή.

«Ο ήχος από τις εκπυρσοκροτήσεις ήταν εκκωφαντικός. Χιλιάδες μολύβδινες σφαίρες ξεχύθηκαν μεμιάς στον αέρα και ταξίδεψαν για λίγα μέτρα ελεύθερες προτού καταλήξουν στον μακάβριο προορισμό τους. Οι ανθρώπινες σάρκες και τα οστά σχίστηκαν τόσο εύκολα, όσο το βούτυρο που δέχεται τη νύξη ενός μαχαιριού. Όσοι βάδιζαν στις εσωτερικές γραμμές της πομπής επέζησαν του φονικού πυρός. Αυτοί ήταν και οι πλέον άτυχοι. Η βοή των εκρήξεων που έπληξε τα ώτα τους, καλύφθηκε μεμιάς από την φρικτή ιαχή της εφόδου. Τη στιγμή εκείνη σε όποια κατεύθυνση και αν έστρεφαν το κεφάλι τους αυτοί οι άνδρες θα έβλεπαν ακριβώς την ίδια εικόνα. Χιλιάδες σκοτεινά πρόσωπα, απόκοσμα σαν των δαιμόνων, μελαμψά και άγρια, με έντονους μύστακες και σκούρα, πυκνά μαλλιά. Οι Έλληνες βρίσκονταν παντού. Χιλιάδες πολεμιστές ντυμένοι στα μαύρα είχαν με μία δρασκελιά κατέβει από τους λόφους και ξεχύνονταν με μανία καταπάνω τους. Μέσα σε λίγες μόνο στιγμές η πομπή των θηραμάτων είχε αρχίσει να σφαγιάζεται χωρίς έλεος. Άοπλοι και αδύναμοι οι Αλβανοί δέχθηκαν αγόγγυστα τη μοίρα τους. Όσα χέρια υψώνονταν στην πρωτογενή θέση άμυνας, θερίζονταν σα στάχυα. Αμέσως μετά κόβονταν τα ακάλυπτα κεφάλια. Η μανία των επιτιθέμενων ήταν μεθοδευμένη. Τα ξίφη τους έκοβαν ό,τι εξείχε. Χέρια, πόδια, κεφάλια είχαν γεμίσει κάθε άκρο του στενού δρόμου. Η ορδή των ηττημένων είχε αποκλειστεί από όλες τις πλευρές. Η φυγή από τον τόπο του μαρτυρίου ήταν αδύνατη. Προηγουμένως, στο στρατόπεδο, είχε επίτηδες αφεθεί μία ελεύθερη οδός διαφυγής στον εχθρό. Αυτή τη φορά όμως στο σχέδιο των Ελλήνων υπήρχε μόνο ο θάνατος».

Λουτρά αίματος, τσακισμένα κρανία, κομμένα πόδια και χέρια, εθνοφυλετικές εκκαθαρίσεις, μίσος που ξεχειλίζει σε κάθε πρόταση.

Δείτε επίσης πως αντέδρασε ο Χίτλερ όταν έμαθε τα αποτελέσματα της ΧΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου